В июне ДК "Укргазвыдобування" ввела в эксплуатацию 4 новые скважины

23.07.2007, 15:53

В июне 2007 года ДК "Укргазвыдобування" ввела в эксплуатацию 4 новые скважины, из них 2 - газовые и 2 - нефтяные. (укр.)

Одна газова свердловина введена ГПУ "Львівгазвидобування" на Бережницькому родовищі, ще одна газова свердловина введена ГПУ "Полтавагазвидобування" на Східно-Полтавському родовищі. По одній нафтовій свердловині введено ГПУ "Харківгазвидобування" на Перещепинському родовищі, та ГПУ "Полтавагазвидобування" на Зачепилівському родовищі.

Всього у І півріччі 2007 року введено в експлуатацію 35 свердловин, з них 29 газових і 6 нафтових. ГПУ "Шебелинкагазвидобування" введено 13 газових свердловин, ГПУ "Полтавагазвидобування" - 11 свердловин (7 газових і 4 нафтових), ГПУ "Львівгазвидобування" - 7 газових свердловин і ГПУ "Харківгазвидобування" - 4 свердловини (2 газові і 2 нафтові).

За шість місяців 2007 року з нововведених свердловин підприємствами Компанії видобуто 139,1 млн. куб. м. природного газу, що вдвічі більше ніж за відповідний період минулого року. Крім того, у І півріччі з нововведених свердловин видобуто 7,3 тис. т нафти і газового конденсату, це на 11% більше ніж за І півріччя минулого року.

У І півріччі 2007 року Компанією було відкрито Веселогорівське газоконденсатне родовище у Луганській області. Також, з початку року ДК "Укргазвидобування" ввела в експлуатацію Лугівське, Комарівське та Стриганецьке газові родовища у Львівській області.
По материалам пресс-службы ДК "Укргазвыдобування".

Читайте також

Читайте также