Meta за підтримки Мінцифри запускає програму допомоги для відновлення економіки України

25.07.2022, 14:30

Meta оголошує про запуск програми в підтримку відновлення економіки України, в рамках якої компанія запускає спеціалізований навчальний центр для українського малого та середнього бізнесу. Про це повідомляє "ITC.ua".

Різноманітні освітні ресурси тепер доступні українським підприємцям безкоштовно, в тому числі понад 20 курсів Blueprint, а також навчальна платформа Meta Boost українською мовою. Meta Blueprint - це глобальна освітня програма, яка дозволяє її учасникам розширити свої знання і розвинути навички в області цифрового маркетингу та соціальних мереж.

Більш того, в якості фінансової підтримки Meta виділить 1,5 млн доларів, аби українські малі та середні підприємства могли проводити рекламні кампанії на її платформах.

"Міністерство цифрової трансформації України тісно співпрацює з компанією Meta. До початку вторгнення росії в Україну ми разом запустили воркшопи для підприємців, освітній SMB Hub Ukraine для малого та середнього бізнесу, українську версію платформи із цифрової освіти для батьків, учителів і підлітків Get Digital, а також систему сповіщень про зникнення дітей AMBER Alert. Я вдячна Meta за підтримку України та українських підприємців під час повномасштабної війни. Виділення $1,5 млн на рекламні компанії для підприємців України є важливим внеском у відновлення малого та середнього бізнесу України" - зазначила заступник Міністра цифрової трансформації України з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

Читайте також