EVO, Visa й Banda запустили маркетплейс товарів від українських виробників

14.09.2022, 16:17

Продуктова ІТ-компанія "EVO" за підтримки компанії "Visa", комунікаційної агенції "Banda" та інформаційного сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства закордонних справ України, створила маркетплейс речей, зроблених в Україні - Made with bravery. Про це повідомляється на порталі "Дія.Бізнес".

Проєкт отримав інформаційну підтримку від Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту і національного проєкту Дія.Бізнес.

Логістичний партнер проєкту - Укрпошта, яка забезпечує доставку за кордон.

На маркетплейсі представлені речі різноманітних категорій для різних віку та статі: одяг, взуття, аксесуари, товари для дому. А також їжа та напої, які мають довгий термін придатності та можуть доставлятися.

Продавати свої товари можуть українські виробники, які відповідають певним вимогам. Ці вимоги перевіряють під час реєстрації.

5% від вартості кожного придбаного товару маркетплейс передає фандрейзинговій платформі "United24". Спеціальна комісія платформи спрямовує дані кошти на актуальні на той момент програми з відбудови України.

Читайте також