Майже 70 відсотків батьків школярів обрали для своїх дітей навчання в очному режимі

Відповідно до попередніх даних опитування батьків школярів, яке зараз триває у закладах освіти, майже 70 відсотків обрали для дітей очну форму навчання з 1 вересня. Про це повідомила директорка Департаменту освіти і науки Олена Фіданян.

05 серпня 2022

Роз'яснення Держспецзв'язку: Наскільки безпечно користуватися громадськими безкоштовними мережами Wi-Fi?

Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України дала відповідь на одне з найпоширеніших запитань українців щодо протидії загрозам у кіберпросторі, безпечного користування телефонами, інтернетом та інші. Про це повідомляє "ITC.ua".

05 серпня 2022

НБУ запускає сайт з фінансової грамотності

2 серпня 2022 року Національний банк під час зустрічі з педагогами з нагоди старту літньої школи фінансової грамотності "ТАЛАН для освітян" презентував сайт із фінансової грамотності "Талан". Про це повідомляє пресслужба НБУ.

05 серпня 2022

Експерти обговорили оновлений законопроєкт про медіа

2 серпня відбулося перше громадське обговорення оновленої редакції законопроєкту про медіа. Про це повідомляє "Нацрада України з питань телебачення і радіомовлення".

05 серпня 2022

З портів Одещини вийшов перший караван суден з українським збіжжям

фото - Олександр Кубраков/facebook

Вранці 5 серпня з одеського порту "Чорноморськ" вирушив перший караван суден. Три балкери, завантажені українською кукурудзою, відправились до трьох країн світу.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков.

За його словами, на борту трьох балкерів NAVI STAR, ROJEN та POLARNET 57 тисяч тонн української кукурудзи, яка направляється до Туреччини, Великої Британії та Ірландії. Він також наголосив, що сьогоднішнім караваном поновлено судноплавство з порту "Чорноморськ".

05 серпня 2022