EVO, Visa й Banda запустили маркетплейс товарів від українських виробників

Продуктова ІТ-компанія "EVO" за підтримки компанії "Visa", комунікаційної агенції "Banda" та інформаційного сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства закордонних справ України, створила маркетплейс речей, зроблених в Україні - Made with bravery. Про це повідомляється на порталі "Дія.Бізнес".

14 вересня 2022

Україна на війну з росією витратить понад половину бюджету

У 2023 році понад половина бюджету України піде на військові потреби, про це оголосили Президент Володимир Зеленський та Прем'єр Денис Шмигаль, пише "24 канал".

14 вересня 2022

Україна приєднається до зони роумінгу ЄС, - глава Єврокомісії

Незабаром Україна приєднається до зони безплатного європейського роумінгу. Про це заявила президентка Єврокомісії Урсула Фон дер Ляєн під час свого щорічного звернення у середу, 14 вересня. Про це повідомляє видання "Фокус".

14 вересня 2022

Зеленський приїхав до звільненого Ізюма

фото facebook.com/dshv25opdbr

Президент України Володимир Зеленський приїхав до звільненого від російських окупантів міста Ізюму, де взяв участь у церемонії підняття прапора України.

Про це повідомляє на Facebook-сторінці 25-а окрема повітряно-десантна Січеславська бригада.

"На початку урочистостей присутні вшанували пам'ять загиблих захисників хвилиною мовчання, далі Президент України подякував воїнам за звільнені українські землі та в урочистій обстановці підняли український стяг над міською радою! Ізюм - це Україна!", - йдеться в повідомленні.

14 вересня 2022

Уряд схвалив проєкт Державного бюджету на 2023 рік

Кабінет міністрів схвалив законопроєкт про Державний бюджет України на 2023 рік. Найближчим часом разом із відповідними матеріалами проєкт бюджету буде передано на розгляд Верховної Ради України.

У Державному бюджеті на 2023 рік є один головний пріоритет — оборона та безпека нашої країни. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

14 вересня 2022