Зеленський приїхав до звільненого Ізюма

14.09.2022, 14:19
фото facebook.com/dshv25opdbr

Президент України Володимир Зеленський приїхав до звільненого від російських окупантів міста Ізюму, де взяв участь у церемонії підняття прапора України.

Про це повідомляє на Facebook-сторінці 25-а окрема повітряно-десантна Січеславська бригада.

"На початку урочистостей присутні вшанували пам'ять загиблих захисників хвилиною мовчання, далі Президент України подякував воїнам за звільнені українські землі та в урочистій обстановці підняли український стяг над міською радою! Ізюм - це Україна!", - йдеться в повідомленні.

"Напевне, можна тимчасово окупувати території нашої держави. Але точно неможливо окупувати наш народ, українських людей", - переконаний Володимир Зеленський.

Він підкреслив, що сьогодні, коли захисники звільняють українські землі від окупантів, прапор України набуває особливого значення.

"Раніше, коли ми дивилися вгору, завжди шукали синє небо. Сьогодні, коли дивимося вгору, шукаємо тільки одне – прапор України. Наш синьо-жовтий уже майорить у деокупованому Ізюмі. І так буде в кожному українському місті й селі. Рухаємося лише в одному напрямку – вперед і до перемоги"  - сказав глава держави.

 

Читайте також

Читайте также