Губернатор посадил Гапона на "Таврию" за умение перевоплощаться...

13.07.2000, 16:23

Сыграть ключевые роли в трех спектаклях за один вечер - такое вряд ли под силу актеру. А народный артист Украины, один из ведущих в труппе Запорожского музыкально-драматического театра, Александр Гапон такое сделал. (укр.)

Щоправда, на ювілейному вечорі, і фрагментарно: епатажного Шельменка, Наполеона-волюнтариста і свого коронного Стецька із "Сватання на Гончарівці". За участю колег.

Затим ювіляра винесли на сцену дужі руки колег і шанувальників його непересічного таланту. Аби пан Гапон і надалі тішив публіку не без настрою, губернатор Запорізької області Олексій Кучеренко вручив йому ключі від легковика "Таврія", профком театру - путівку до Трускавця, мерія - телевізор. "Генеральний Стецько", як прозвав ювіляра письменник Петро Ребро, після цього пустився на сцені "у заспів" - для публіки, для присутніх у залі матусі Марії Савеліївни і дружини Світлани; співав на пару і з дочкою Інною. То добре, що яблуко від яблуні недалеко гепається об землю: такі Гапони Запоріжжю й Україні ой як потрібні! Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також