Львов примет футболистов национальных сборных Украины и Армении

18.01.2001, 12:18

Матч отборочного турнира чемпионата мира-2002 со сборной по футболу Армении состоится 5 сентября 2001 года не в Киеве, а во Львове на стадионе "Украина". (укр.)

Донедавна, крім Києва, тільки двоє міст в Україні могли похвалитися тим, що приймали в себе двобої за участю вітчизняної національної збірної. Перший в історії, після здобуття нашою країною незалежності, домашній матч, що відбувся 29 квітня 1992 року проти угорців, пройшов в Ужгороді, а майже через рік (27 квітня 93-го) одеський стадіон ЧМП приймав зустріч з ізраїльтянами. Третій матч у рідних стінах збірна України проводила вже в столиці, так само як і всі наступні.

Днями на зустрічі президента Федерації футболу України Григорія Суркіса і голови Львівської облдержадміністрації Степана Сенчука було домовлено, що не залишиться осторонь від збірної України і Львів - 5 вересня 2001 року в передостанньому матчі відбіркового турніру чемпіонату світу-2002 підопічні Валерія Лобановського на стадіоні "Україна" зіграють з командою Вірменії.

Нагадаємо, що після реконструкції ця спортивна арена набула сучасного вигляду і відповідає основним вимогам світових стандартів.
Инф. газеты "Урядовий кур'єр".

Читайте також