Завершился визит российской военной делегации в Украину

29.10.2001, 15:57

Завершился двухдневный визит в Украину делегации Министерства обороны Российской Федерации во главе с заместителем Министра обороны Российской Федерации - начальником вооружения Вооруженных Сил РФ генерал-полковником Алексеем Московским. (укр.)

В ході візиту генерал-полковник Олексій Московський зустрівся з виконуючим обов'язки Міністра оборони України - начальником Генерального штабу Збройних Сил України генералом армії України Володимиром Шкідченком та провів переговори із заступником Міністра оборони України з озброєння - начальником Озброєння Збройних Сил України генерал-полковником Олександром Стеценком.

Сторони обговорили низку важливих питань, зокрема, щодо розвитку кооперації підприємств оборонно-промислових комплексів України та Росії, модернізації літаків МіГ-29 ВПС України та використання агрегатів та вузлів утилізованих літаків Ту-95 та Ту-160 для ВПС Російської Федерації і поставки запасних частин для українських ВПС.

За підсумками переговорів сторони підписали Протокол зустрічі делегацій України і РФ з питань військово-технічного співробітництва, а також домовились про формування підкомісії з питань військово-технічного співробітництва у складі змішаної українсько-російської комісії.

Під час візиту російська військова делегація відвідала авіаційний науково-технічний комплекс "Антонов" та Державну акціонерну холдінгову компанію "Артем", де ознайомилась з науковим та виробничим потенціалом цих підприємств.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також