Совет Министров обороны стран Юго-Восточной Европы собрался в Анталии

20.12.2001, 11:32

Глава украинского военного ведомства Владимир Шкидченко выступит перед участниками заседания Совета Министров обороны стран Юго-Восточной Европы. (укр.)

19-20 грудня в турецькому місті Анталія відбудеться засідання Ради Міністрів оборони країн Південно-Східної Європи (ПСЄ). Для участі у форумі запрошено українську військову делегацію на чолі з Міністром оборони генералом армії України Володимиром Шкідченком.

В засіданні Ради Міністрів оборони країн ПСЄ візьмуть участь керівники військових відомств 11 країн Південно-Східної Європи. Зокрема, Албанії, Греції, Туреччини, Італії, Румунії, Болгарії, Хорватії та Македонії на постійній основі, а США, Словенії та України - в якості спостерігачів.

Передбачається, що в ході пленарного засідання генерал армії України Володимир Шкідченко виступить перед учасниками засідання з промовою, в якій будуть порушені питання регіональної безпеки.

Також, програмою перебування в Анталії запланована зустріч Міністра оборони України генерала армії Володимира Шкідченка зі своїм турецьким колегою паном Сабахаттіном Чакмакоглу.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також