Нигерийцы в "Динамо"

14.03.2001, 16:56

14 марта в футбольном клубе киевского "Динамо" состоялось представление новичков, которые подписали пятилетние контракты с чемпионом Украины. (укр.)

Селекційна робота в київському "Динамо" - процес безперервний. Під час останнього зимового міжсезоння підписані довгострокові контракти з югославськими футболістами Гораном Гавранчичем і Зораном Кулічем, румуном Флоріаном Чернатом, болгарином Георгієм Пеєвим.

Омоко Харрісон і Лаккі Ідахор - нові імена у списку динамівських придбань.

Оровіан Омоко Харрісон - капітан молодіжної збірної Нігерії, захисник за ігровим амплуа, народився 12 грудня 1981 року, зріст 195 см, вага 85 кг. Зіграв 10 матчів за молодіжну збірну Нігерії, забив два голи. Талановитий ліберо, здатний вміло зіграти у півзахисті. У "Динамо" він виступатиме під двадцятим номером.

Лаккі Ідахор - форвард. Народився 30 серпня 1980 року, зріст 194 см, вага 79 кг, попередній клуб "Півануавуа" (Нігерія), у складі молодіжної збірної Нігерії провів п'ять матчів, забив три голи. На його футболці тепер двадцять перший номер.

За словами Йожефа Сабо, обидва гравці - справжні атлети, підходять для динамівської моделі гри передовсім своєю працездатністю. До речі, самі футболісти зізналися, що широковідомі навантаження Лобановського для них не новина. Адже збірна Нігерії іноді проводить і по три тренування на день.

На прес-конференції йшлося також про продовження співпраці між АТ "ФК "Динамо" (Київ)" та фірмою "Адідас". Генеральний секретар акціонерного товариства Василь Бабійчук і промоушн-менеджер компанії "Адідас Україна" Світлана Лаврова повідомили, що пролонгований контракт діятиме до середини 2004 року.
Ганна Ромашко.
Инф. газеты "Урядовий кур'єр".

Читайте також