Бельгийские военные знакомятся с украинскими миротворцами

10.10.2002, 11:51

Представители Вооруженных Сил Королевства Бельгия знакомятся с ходом подготовки украинского миротворческого подразделения, которое будет направлено в состав бельгийского батальона многонациональных сил КФОР в автономном крае Косово. (укр.)

7-12 жовтня в Україні перебуває делегація збройних сил Королівства Бельгія на чолі з майором Л. Хансетом

Під час перебування в Україні бельгійські військові відвідають 95-у окрему аеромобільну бригаду Північного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України (місто Житомир), на базі якої формується ще один український миротворчий підрозділ, який буде направлено до складу бельгійського батальйону багатонаціональних сил KФОР у автономному краї Косово Союзної Республіки Югославія.

Представники бельгійської армії ознайомляться з ходом підготовки аеромобільної роти та окремого інженерно-саперного взводу. Адже вони складатимуть основу українського миротворчого підрозділу, який готується до виконання завдань у складі бельгійського контингенту багатонаціональної бригади "Північ" сил КФОР у Косово.

Наприкінці жовтня планується візит-відповідь українських офіцерів до Бельгії, в ході якого наші військові візьмуть участь у навчаннях з перевірки бельгійського миротворчого батальйону.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також