Планы Верховной Рады на неделю

17.12.2002, 11:13

На текущей пленарной неделе (17-20 декабря) народные депутаты планируют рассмотреть более 175 вопросов. (укр.)

На вівторок, 17 грудня, заплановано обговорити 18 законопроектів. Зокрема, проект Постанови про звільнення В. Стельмаха з посади Голови Національного банку України та проект Постанови про призначення С. Тігіпка на посаду Голови Національного банку України.

18 грудня, у середу до розгляду проектом тижневого порядку внесено 10 питань. Серед них проект Закону про недержавне пенсійне забезпечення, проекти законів про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2002 рік". У другій половині дня народні депутати працюватимуть у комітетах, фракціях і групах.

Четвер, 19 грудня, парламентарі мають приймати рішення з раніше обговорених питань. Вони мають визначитись по 145 законодавчим актам. Зокрема, щодо проекту Закону про Державний бюджет України на 2003 рік (третє читання), проект Закону про внесення змін до Кодексу законів про працю та Закону України "Про оплату праці" (щодо мінімальної погодинної зарплати), проект Закону про державний фінансовий контроль за декларуванням доходів осіб, уповноважених на виконання функцій держави та їх затратами, Закон України "Про порядок звернення до Конституційного Суду України з питань надання висновку щодо відповідності законопроекту про внесення змін до Конституції України вимогам статей 157 і 158 Конституції України" з пропозиціями Президента України, проект Закону про податкову амністію.

У п'ятницю, 20 грудня, до розгляду заплановано 7 законопроектів. Серед них - проект Закону про державні цільові програми, проект Закону про внесення змін до Закону України "Про власність".
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також