В Национальной академии обороны проходит вторая "Международная неделя"

11.02.2002, 11:40

В Национальной академии обороны Украины проходит "Международная неделя", в которой принимают участие преподаватели оборонного колледжа НАТО. (укр.)

11-15 лютого, у відповідності до плану Міністерства оборони України на 2002 рік, та на виконання завдань Державної програми співробітництва України з НАТО, у Києві, в Національній академії оборони України, відбудеться "Міжнародний тиждень" за участю викладачів оборонного коледжу НАТО в Римі (Італія).

Для професорсько-викладацького складу, слухачів оперативно-стратегічного та оперативно-тактичного факультетів, а також для тих, хто навчається на курсах підготовки офіцерів багатонаціональних штабів, будуть прочитані лекції про історію та перспективи розвитку НАТО, участь країн Організації Північноатлантичного Договору в операціях з підтримки миру, ситуацію в Південно-Східній Європі, відносини НАТО з Україною та Росією тощо.

Представляє курс радник факультету Оборонного коледжу НАТО офіцер Війська Польського полковник Джозеф Алексій. "Міжнародний тиждень" в Національній академії оборони України організовано вдруге. Першого разу подібний захід відбувся у лютому 2001 року.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також