Состоялся визит российской военной делегации в Киев

15.03.2002, 11:27

Украинские и российские военные обменяются опытом современных подходов развития военной науки. (укр.)

13-14 березня, відповідно до Плану двостороннього співробітництва між військовими відомствами України та Російської Федерації, в Києві перебувала делегація науковців Збройних Сил Російської Федерації на чолі із заступником голови Воєнно-наукового комітету Генерального штабу ЗС Російської Федерації полковником Олександром Чадаєвим.

В ході візиту російські військові відвідали та провели робочі зустрічі у Центральному науково-дослідному інституті Збройних Сил України, Національному науково-дослідному центрі оборонних технологій і воєнної безпеки України та Національній академії оборони України.

Під час зустрічей українські та російські військові науковці обговорили сучасні підходи до питань оцінки та прогнозування воєнно-політичної обстановки в регіоні, проблеми міжнародного тероризму та механізми планування антитерористичних заходів, проблеми досліджень миротворчої діяльності. Також сторони обговорили питання створення правової основи та механізму взаємного обміну воєнно-історичними матеріалами.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також