Завершился визит украинской военной делегации в Словакию

21.06.2002, 11:19

Широкий круг вопросов двустороннего военного и военно-технического сотрудничества обсуждался во время визита в Словакию Государственного секретаря Министерства обороны Украины Александра Олейника. (укр.)

18-20 червня тривав візит до Словацької Республіки української військової делегації на чолі з Державним секретарем Міністерства оборони Олександром Олійником.

В ході візиту Олександр Олійник зустрівся з Міністром оборони Словацької Республіки паном Йозефом Станком та провів переговори з Державним секретарем Міністерства оборони паном Йозефом Піварчі. Під час переговорів сторони обговорили питання розвитку двостороннього військового та військово-технічного співробітництва, стан співробітництва Україна-НАТО. Зокрема, питання навчання словацьких військовослужбовців у вищих військових навчальних закладах України, використання полігонів України для підготовки словацьких військових, реорганізації та модернізації збройних сил обох країн.

Програмою візиту української делегації було передбачено відвідування Військової авіаційної академії Армії Словацької Республіки, 1-ої та 3-ої авіаційних баз Повітряних Сил Армії Словацької Республіки, Центру управління повітряним рухом. Також було заплановано зустріч з керівництвом фірми "VRM", яка спеціалізується на випуску авіаційних тренажерів, і ознайомлення з продукцією цієї фірми, зокрема, тренажером МіГ-29.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також