Вопросы регионального сотрудничества в сфере безопасности обсуждались в Киеве

26.06.2002, 14:09

26 июня в Киеве завершает работу 11-й международный семинар "Украина и региональное сотрудничество в сфере безопасности - взгляд в будущее", который проходил в рамках реализации программы НАТО "Партнерство во имя мира". (укр.)

Даний захід було організовано Оборонним коледжем НАТО у Римі, Національним інститутом з питань міжнародної безпеки, Центром європейських та міжнародних досліджень інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка.

У роботі семінару взяли участь директор оборонного коледжу НАТО у Римі Джон Беррі, директор відділу наукових досліджень оборонного коледжу доктор Дітер Озе, заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони України Сергій Пирожков, а також представники недержавних організацій, які опікуються питаннями національної безпеки, народні депутати України та представники дипломатичного корпусу.

Протягом трьох днів роботи семінару його учасники обговорювали шляхи сприяння розвитку співробітництва України з НАТО та іншими країнами-партнерами, а також оцінили вплив розширення НАТО та Європейського союзу на співробітництво у галузі регіональної безпеки та проаналізували виміри регіональної безпеки у Чорноморському регіоні.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також