В Жешуве проходит заключительная планирующая конференция учений

06.06.2002, 11:29

Украино-польско-британские миротворческие учения "Козацкая степь-2002" пройдут на полигоне "Нова Демба" в третьей декаде июня. (укр.)

5-6 червня в м. Жешуві (Польща) триває заключна плануюча конференція тристороннього українсько-польсько-британського навчання "Козацький степ-2002".

З української сторони в заході беруть участь представники Сухопутних військ ЗС України. Під час конференції остаточно узгоджуються й уточнюються організаційні, технічні та інші питання проведення навчання, їх всебічного забезпечення, а також взаємодії військовослужбовців спільного багатонаціонального контингенту.

"Козацький степ" є щорічними ротними тактичними навчаннями аеромобільних підрозділів з миротворчої тематики в дусі програми "Партнерство заради миру". Проведення навчань започатковано на території України в 1997 році з подальшою послідовною ротацією приймаючої сторони: Великої Британії, Польщі тощо.

Цього року навчання проходитимуть у Польщі, на полігоні "Нова Демба", що за 50 км від міста Жешув, у період з 18 по 27 червня.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також