Накануне ротации проверили "УкрПолбат"

26.07.2002, 11:14

Головная инспекция Министерства обороны Украины проверила национальную составляющую украино-польского миротворческого батальона "УкрПолбат", который готовится к очередной ротации. (укр.)

23-25 липня комісії Головної інспекції Міністерства оборони України здійснила інспекційні перевірки низки військових частин Збройних Сил.

Зокрема, перевіряли 1-й окремий спеціальний батальйон ЗС України, який на Яворівському загальновійськовому полігоні Західного оперативного командування готується до чергової ротації національної складової україно-польського миротворчого батальйону "УкрПолбат", що виконує завдання у складі багатонаціональної бригади "Схід" сил КФОР у Косово.

Інспекційна комісія на чолі з генерал-інспектором Сухопутних військ - першим заступником Головного інспектора Міністерства оборони України генерал-лейтенантом Петром Пятибратом перевірила рівень укомплектованості батальйону та підготовленості його до виконання завдань за призначенням, а також питання всебічного забезпечення.

В цей же період комісією на чолі з генерал-інспектором Військово-Повітряних Сил - заступником Головного інспектора Міністерства оборони України генерал-майором Іваном Іванчиком перевірявся авіаційний полігон, що дислокується у Миколаївській області. Під час перевірки комісією було оцінено стан бойової підготовки частини, рівень керівництва підлеглими підрозділами, командуванню частини також було надано практичну та методичну допомогу у вирішенні проблемних питань.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також