Владимир Шкидченко посетит Азербайджан и Грузию

29.01.2003, 11:34

Министр обороны Украины находится с официальным визитом в странах Закавказского региона. (укр.)

29-31 січня українська військова делегації на чолі з Міністром оборони України генералом армії України Володимиром Шкідченком відвідає з офіційним візитом країни Закавказького регіону - Азербайджанську Республіку та Грузію.

30 січня, під час офіційного візиту до Азербайджанської Республіки, Міністр оборони України генерал армії України Володимир Шкідченко зустрінеться та проведе переговори зі своїм колегою генерал-полковником Сафаром Абієвим. В ході переговорів сторони планують обмінятися досвідом реформування збройних сил двох країн та обговорити питання розвитку двостороннього військового та військово-технічного співробітництва.

Очікується, що за підсумками переговорів глави військових відомств двох держав підпишуть План двостороннього співробітництва між Міністерствами оборони України і Азербайджанської Республіки на 2003 рік.

Передбачається, що в цей же день глава українського військового відомства проведе робочі зустрічі з Президентом Азербайджанської Республіки паном Гейдаром Алієвим та Прем'єр-міністром країни паном Артуром Расізаде, а також відвідає Азербайджанське вище військове училище та Навчально-освітній Центр Збройних Сил Азербайджанської Республіки.

31 січня, в ході офіційного візиту до Грузії, Міністр оборони України генерал армії України Володимир Шкідченко зустрінеться та проведе переговори з Міністром оборони цієї країни генерал-лейтенантом Давідом Тевзадзе. В ході переговорів сторони планують обговорити питання стану та подальшого розвитку двостороннього військового і військово-технічного співробітництва та співробітництва Україна-Грузія-НАТО.

Програмою візиту до Грузії також заплановано робочі зустрічі генерала армії України Володимира Шкідченка з Президентом Грузії паном Едуардом Шеварнадзе, Державним Міністром країни Автанділом Джорбенадзе та відвідування Об'єднаної військової Академії.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також