Завершился визит украинской военной делегации в Польшу

31.01.2003, 11:09

Проект Соглашения по созданию совместного украино-польского военно-транспортного подразделения для обеспечения потребностей миротворческого батальона "УкрПолбат" обсуждался во время визита украинской военной делегации в Республику Польша. (укр.)

30 січня завершився візит делегації Військово-Повітряних Сил ЗС України до Республіки Польща.

Програмою візиту була передбачена зустріч українських військових авіаторів з представниками Військ Повітряної і Протиповітряної оборони Республіки Польща в ході якої були уточнені заходи двостороннього співробітництва, заплановані для проведення у нинішньому році.

Зокрема, представники делегацій двох країн обговорили проект Угоди про укладення побратимських відносин між ескадрою транспортної авіації Військ Повітряної і Протиповітряної оборони Республіки Польща та окремою змішаною авіаційною частиною Військово-Повітряних Сил ЗС України, що базується на Львівщині. Підписання цієї Угоди відкриває широкі перспективи по створенню спільного україно-польського військово-транспортного підрозділу для забезпечення транспортних потреб миротворчого батальйону "УкрПолбат" багатонаціональних сил КФОР у Косово.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також