В Швейцарии открывается заседание Рабочей группы по вступлению Украины ВТО

27.10.2003, 10:57

Сегодня, 27 октября, в Женеве открывается двухдневное XI заседание Рабочей группы по рассмотрению заявки Украины о вступлении во Всемирную торговую организацию. (укр.)

Очолити офіційну делегацію України доручено Валерію Пятницькому, першому заступнику міністра економіки та з питань європейської інтеграції України.

До складу офіційної делегації України на XI засідання Робочої групи увійдуть міністр аграрної політики України, депутати Верховної Ради України, представники Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерств економіки та з питань європейської інтеграції, закордонних справ, фінансів, охорони здоров'я, юстиції, культури та мистецтв, Національного банку України, а також деяких Державних комітетів.

Крім офіційного засідання Робочої групи будуть проведені двосторонні зустрічі з делегаціями з країн-членів СОТ та багатостороннє засідання з питань внутрішньої підтримки та експортних субсидій у сільськогосподарському секторі України. Під час зазначеного засідання буде продовжено обговорення питання визначення базового періоду розрахунку сукупного виміру внутрішньої підтримки сільського господарства в України.

Делегація України перебуває в Женеві з 25 жовтня по 1 листопада цього року.
По материалам пресс-релиза Министерства экономики Украины.

Читайте також