Юрий Бойко назван "ИнвестГазетой" лучшим менеджером Украины

22.12.2003, 15:58

22 декабря были подведены итоги ежегодного Национального рейтинга "Топ-100. Лучшие менеджеры Украины", который публикуется финансово-экономическим еженедельником "ИнвестГазета". (укр.)

За його підсумками, Голову правління НАК "Нафтогаз України" Юрія Бойка визнано кращим менеджером держави 2003 року.

Управлінський талант та високий рівень менеджменту Юрія Бойка привели до подвійного зростання доходів "Нафтогазу України", стовідсоткової сплати податків, надійного забезпечення національної економіки та країни в цілому енергоносіями, збільшення видобутку вуглеводнів. Вихід компанії на міжнародні ринки нафти й газу, а також диверсифікація джерел надходження блакитного палива стали новим етапом розвитку Національної акціонерної компанії.

"Я приймаю цю нагороду як стимул до подальшого розвитку "Нафтогазу України" та поділяю її з багатотисячним колективом нашої Компанії", - відзначив на церемонії нагородження переможців рейтингу Юрій Бойко.

Національний рейтинг "Топ-100", що визначається фінансово-економічним тижневиком "ІнвестГазета", започаткований у 1997 році. Дослідження "Кращі менеджери України" проводиться вдруге.

Переможець визначається за результатами опитування, в якому керівники підприємств оцінюють управлінські якості своїх колег за 5 критеріями: репутація та авторитет, вміння відстоювати інтереси компанії та формувати її позитивний імідж, наявність чіткої стратегії розвитку та використання сучасних методів управління, ефективність кадрової та соціальної політики на підприємстві, позитивна динаміка розвитку компанії та освоєння нових ринків збуту.

Достовірність інформації, відображеної у рейтингу, перевіряється всесвітньо відомою аудиторською компанією "Ернст енд Янг". В червні НАК "Нафтогаз України" посіла перше місце у чотирьох номінаціях Національного рейтингу "Топ-100. Кращі компанії України".
По материалам пресс-центра НАК "Нафтогаз Украины".

Читайте також