"Укргазвыдобування" досрочно выполнила годовой план по добыче газа

24.12.2003, 15:06

Дочерняя компания "Укргазвыдобування", которая является основным добывающим предприятием в составе НАК "Нафтогаз Украины", на прошлой неделе выполнила план по добыче природного газа за 2003 год. (укр.)

21 грудня ДК "Укргазвидобування" видобула заплановані на 2003 рік 13,65 млрд. м3 палива, а до кінця року компанія планує перевищити 14-мільярдний показник.

Водночас, видобуток газового конденсату та нафти станом на 21 грудня склав 666 тис. тонн та 100,3 тис. тонн. За 11 місяців поточного року ДК "Укргазвидобування" інвестувала в капітальне будівництво майже 1,5 млрд. грн. перевищивши минулорічні показники на 26 %.

"Завчасне перевиконання плану по видобутку природного газу вдалося виконати за рахунок впровадження ряду геологотехнічних заходів і введення в експлуатацію нових родовищ, - зазначив перший заступник генерального директора Борис Синюк. - Компанія зацікавлена в оперативному використанні результатів геологорозвідувальних робіт, тому максимально зосереджує свої фінансові і виробничі ресурси на облаштуванні і введенні в дослідно- промислову розробку нових родовищ відразу після їх відкриття".
По материалам пресс-службы ДК "Укргазвидобування".

Читайте також