Под Киевом пройдет Международная агропромышленная выставка "Агро-2003"

02.06.2003, 13:15

В поселке Чубинское Бориспольского района Киевской области 3 июня открывается XV Международная агропромышленная выставка-ярмарка "Агро-2003", одним из организаторов которой является Министерство промышленной политики Украины. (укр.)

Експозиція Міністерства, що розташується на площі 4110 кв. м, буде розташована так: трактори і мінітехніка, збиральні машини, машини для обробітку ґрунту, машини посівні та саджальні, машини для внесення добрив, машини для захисту рослин, обладнання для збирання кормів, обладнання для тваринництва і птахівництва, обладнання для переробки сільгосппродукції, елементна база і запасні частини.

В експозиції Мінпромполітики візьмуть участь понад 60 підприємств машинобудування для АПК, серед яких ВАТ "Харківський тракторний завод", ВО "Південний машинобудівний завод", ВАТ "Херсонські комбайни", Концерн "Лан", ВАТ "Бердянські жниварки", ДП "Завод ім. Малишева", ВАТ "Червона зірка", ВАТ "Львівсільмаш". Буде продемонстровано 156 машин і агрегатів, з яких 48 фермерських машин, а також 659 найменувань запчастин і комплектуючих виробів. Експонуватиметься понад 100 зразків нової та модернізованої техніки, в тому числі: колісні трактори ХТЗ-21041 з потужністю двигуна 210 к. с. і ЮМЗ-80 з двигуном Мінського моторного заводу, гусеничні трактори ХТЗ-100 та ХТЗ-181, енергозасіб МЗС-80, ґрунтообробна техніка нового покоління ВАТ "Одессільмаш", ВАТ "Хмільниксільмаш" і ВАТ "Галещинамашзавод", сівалки прямого висіву, нова техніка для очищення зерна тощо. Сільгосптехніка демонструватиметься в роботі.

Під час роботи виставки планується провести семінар-нараду з керівниками підприємств на тему: "Про розвиток ринку сільськогосподарської техніки через підвищення її конкурентоспроможності, створення розгалуженої дилерської мережі і фірмових центрів по її обслуговуванню" за участю представників Мінагрополітики, Української Академії аграрних наук і заступників начальників обласних управлінь сільського господарства.

Міжнародна агропромислова виставка-ярмарок "Агро-2003" є найбільшою і найпрестижнішою з виставок сільськогосподарського машинобудування, що традиційно відбувається в Україні.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також