Украина инициировала создание единого Всемирного центра по борьбе с терроризмом

19.08.2003, 12:38

Президент Украины Леонид Кучма провел рабочую встречу с Генеральным прокурором Святославом Пискуном. (укр.)

Під час зустрічі Святослав Піскун поінформував главу держави про результати участі делегації Генеральної прокуратури України в щорічній Всесвітній конференції та з'їзді прокурорів світу, які відбулися у Вашингтоні 10-14 серпня цього року.

Генеральний прокурор України зауважив, що під час конференції українською делегацією було висунуто низку пропозицій щодо оптимізації роботи по боротьбі з тероризмом та відмиванням брудних коштів - це ініціативи щодо створення єдиного обліку незаконної міграції та єдиного Всесвітнього центру по боротьбі з тероризмом за представництва на рівних засадах усіх країн світу. Ініціативи України було враховано у резолюції зібрання.

Під час розмови Генеральний прокурор України також поінформував главу держави про позитивні результати зустрічей з керівництвом Генеральної прокуратури США щодо гучних кримінальних справ, які розслідуються в Америці та Україні. Святослав Піскун також доповів про стан розслідування актуальних кримінальних справ, зокрема, щодо правопорушень у сфері продовольчої безпеки та низку перевірок, що здійснюються прокуратурою на виконання доручень Президента України.
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також

Читайте также