Состоялось совещание по вопросам подготовки теплоэлектростанций Украины к осенне-зимнему периоду

23.08.2003, 12:49

Вопросам подготовки тепловых электростанций Украины к работе в осенне-зимний период рассмотрели участники совещания, которое провел Премьер-министр Украины Виктор Янукович. (укр.)

Від стосунків енергетичної галузі і складової цієї галузі, тобто вугільної промисловості, щодо видобутку енергетичного вугілля багато залежить в цілому робота всього промислового комплексу держави, - зазначив Прем'єр-міністр України В. Янукович, відкриваючи нараду з питань підготовки теплових електростанцій до роботи в осінньо-зимовий період 2003-2004.

Зима минулого року була іспитом для всіх, наголосив він. Саме тому з урахуванням поточної динаміки, я хотів би почути, ваші пропозиції з питань підготовки ТЕС до зими, підкреслив глава уряду.

Як зазначалося на нараді, на сьогоднішній день є певне відставання в підготовці обладнання та накопиченні вугілля на теплових електростанціях, але на 1 листопада, згідно з графіком, ситуація буде виправлена.

За словами Віце-прем'єр-міністра з питань паливно-енергетичного комплексу Віталія Гайдука, за 7 місяців виробництво електроенергії збільшилося на 7,1%.

Прем'єр-міністр дав доручення посилити контроль за підготовкою теплоелектростанцій, використання електроенергії, зменшення втрат в мережах, оптимізації обліку.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також