"Рургаз" интересуется газотранспортным консорциумом

30.08.2003, 12:19

Вице-премьер-министр Украины Виталий Гайдук провел встречу с главой правления немецкого концерна "Рургаз" Буркгардом Бергманом. (укр.)

Віце-прем'єр-міністр України Віталій Гайдук провів зустріч з головою правління німецького концерну "Рургаз" Буркгардом Бергманом. З української сторони у зустрічі взяли також участь перший заступник Міністра закордонних справ України Олександр Чалий і перший заступник Міністра палива та енергетики України Юрій Бойко. З німецької сторони - Надзвичайний і Повноважний Посол Німеччини в Україні Дітер Штюдеманн та представники концерну "Рургаз".

Під час зустрічі обговорювалось питання реалізації спільної Заяви Президентів України, Російської Федерації та Федерального Канцлера ФРН щодо створення міжнародного консорціуму з управління та розвитку газотранспортної системи України. Віталій Гайдук поінформував співрозмовників про результати роботи, що була проведена українськими та російськими фахівцями.

Сторони обмінялись думками щодо подальших шляхів розвитку створення міжнародного консорціуму та напрямів співробітництва в рамках зазначеного проекту з концерном "Рургаз".
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також

Читайте также