Украинская делегация примет участие в выставке обороной промышленности в Турции

29.09.2003, 13:14

Министр обороны Украины Евгений Марчук примет участие в Международной выставке IDEF-2003, которая пройдет в Турции. (укр.)

29-30 вересня офіційна військова делегація на чолі з міністром оборони України Євгеном Марчуком візьме участь у роботі 6-ої Міжнародної виставки оборонної промисловості, авіації та мореплавства (IDEF-2003), що відбудеться у Туреччині.

Передбачається, що під час роботи виставки голова військового відомства України зустрінеться з прем'єр-міністром Туреччини Реджебом Ердоганом та головою Департаменту оборонної промисловості Міністерства національної оборони Туреччини Алі Ердажаном. Євген Марчук планує також провести переговори зі своїм колегою міністром національної оборони Туреччини Веджиді Гьонюлем, начальником Генерального штабу ЗС Туреччини армійським генералом Хільмі Озкоком та головою парламентської комісії з питань оборони Дженгізом Озкоком.

Під час зустрічей передбачається обговорення військово-політичної ситуації у регіоні та світі, зокрема, в Іраку, стан і перспективи двостороннього військового та військово-технічного співробітництва України і Туреччини, а також співпраці з НАТО.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також