Первые полеты в 2004 году

17.01.2004, 11:48

Первые в нынешнем году летные смены провели 14 экипажей бригады штурмовой авиации Военно-Воздушных сил Вооруженных Сил Украины. (укр.)

Першу з початку 2004 року льотну зміну провели 14 екіпажів бригади штурмової авіації, що дислокується поблизу селища міського типу Саки, Автономна Республіка Крим.

Метою цього планового заходу бойової підготовки є відновлення навичок повітряної навігації у екіпажів Су-25 вдень та вночі, обліт авіаційної техніки, а також удосконалення системи технічного забезпечення польотів. Навчальні вправи з бойовим застосуванням під час льотних змін не відпрацьовувалися.

Всього, з грудня 2003 року, початку нового навчального періоду у Збройних Силах України, екіпажі штурмової авіації цієї частини налітали близько ста годин. А за результатами бойової підготовки минулого року Сакська авіаційна бригада була визнана кращою у Військово-Повітряних Силах.

Передбачається, що за сприятливих погодних умов найближчим часом у повітря піднімуться екіпажі й інших авіаційних частин Військово-Повітряних Сил Збройних Сил України. Пріоритет, як і раніше, буде надаватися авіаційним частинам, що входять до складу Об'єднаних Сил швидкого реагування.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також