Новый командир дивизии "Центр-Юг" посетил лагерь украинских миротворцев

19.01.2004, 11:12

Новый командир многонациональной дивизии "Центр-Юг" в Ираке посетил базовый лагерь украинских миротворцев. (укр.)

Новий командир багатонаціональної дивізії "Центр-Південь", яка входить до складу Коаліційних оперативних об'єднаних сил (КООС) в Республіці Ірак, генерал-майор Мечеслав Бенек відвідав базовий табір 5-ї окремої механізованої бригади (омбр) в місті Ель-Кут.

Польський генерал оглянув розташування українських миротворців, ознайомився з інфраструктурою табору. Зокрема, він побував в гуртожитку вузла зв'язку, в штабі та на тактично-оперативному центрі українського з'єднання.

Під час брифінгу командир 5-ї омбр генерал-майор Сергій Безлущенко ознайомив командира багатонаціональної дивізії зі структурою з'єднання, його головними завданнями, місцями розташування та задачами підрозділів, дислокованих у відриві від базового табору тощо.

Генерал-майор Мечеслав Бенек подякував українським військовим за виконання великого обсягу робіт та пообіцяв допомогти у вирішенні деяких проблемних питань, що постали перед українськими миротворцями. Польський генерал також виявив стурбованість щодо ескалації напруги в останні дні в адміністративному центрі провінції Васіт - місті Ель-Кут.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також