Новогоднее поздравления руководителя оборонного ведомства Украины

02.01.2004, 13:19

Министр обороны Украины Евгений Марчук поздравил с Новогодними и Рождественскими праздниками военнослужащих, ветеранов Великой Отечественной войны и Вооруженных Сил, работников Вооруженных Сил и оборонной промышленности и членов их семей. (укр.)

Міністр оборони України Євген Марчук привітав військовослужбовців, ветеранів Великої Вітчизняної війни і Збройних Сил, працівників Збройних Сил України та оборонної промисловості й членів їхніх сімей з Новорічними та Різдвяними святами.

Звертаючись до підлеглих, глава військового відомства відзначив важливість реформаторських перетворень, що тривали у 2003 році.

- Для Збройних Сил України рік, що минає, - наголосив Міністр оборони, - став часом вагомих змін, пов'язаних з процесом поглиблення воєнної реформи, роком випробувань на зрілість і відповідальність, патріотизм і здатність виконувати завдання за призначенням. Особовий склад, від рядового до генерала, зробив усе можливе для забезпечення бойової та мобілізаційної готовності, належного рівня боєздатності військ, напружено працював над підвищенням військової майстерності, з честю виконував важливі миротворчі завдання.

Слова щирої вдячності Євген Марчук висловив батькам, чиї діти служать у Збройних Силах України та відзначив внесок ветеранів Великої Вітчизняної війни у військово-патріотичне виховання молоді.

- Земний уклін вам і глибока шана Вам, дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, за мужність, відвагу і героїзм в боротьбі за свободу і незалежність Батьківщини, - йдеться у привітанні.

Глава оборонного відомства подякував працівникам оборонно-промислового комплексу, висловив сподівання на реалізацію запланованих перспектив у новому році та побажав бойовим побратимам здоров'я, добра, успіхів і щастя.

- Вірю, що Новорічні і Різдвяні свята не лише відкриють нову сторінку календаря, але й розпочнуть новий етап у долі Збройних Сил України, в долі кожного з нас, принесуть мир, добро та процвітання у наші домівки і наші родини, - зазначив Міністр оборони України Євген Марчук.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також