Украинские миротворцы поздравили иракских детей

03.01.2004, 13:28

Командование украинского миротворческого контингента в Ираке поздравило детей провинции Васит с Новым годом. (укр.)

29 грудня командир 5-ї окремої механізованої бригади, яка виконує завдання з підтримання миру та стабільності в Республіці Ірак, генерал-майор Сергій Безлущенко разом з підрозділом українських миротворців відвідав центральний дитячий садок міста Аль-Кут.

Українські військові вручили іракським дітлахам новорічні подарунки, що надійшли з України в якості гуманітарної допомоги. Кожний малюк отримав іграшку, набір фломастерів, кольорові олівці та ручки.

Генерал-майор Сергій Безлущенко щиро привітав з наступаючим святом дітлахів, їхніх батьків і вихователів та побажав їм щастя, міцного здоровя, успіхів і непохитного миру.

Віддячуючи за увагу, новорічні поздоровлення та теплі побажання, діти показали українським військовим невеличку казкову виставу, яку спеціально підготували для своїх захисників.

У відповідності до розпорядження Президента України літак Державного підприємства Міністерства оборони "Українська авіаційна транспортна компанія" ІЛ-76 з 45 тонами гуманітарної допомоги для мешканців провінції Васіт прибув до міжнародного аеропорту Багдад 26 грудня. Літаком було доставлено шкільне обладнання: дошки, шафи для книжок та одягу, парти, стільці, навчальні приладдя, а також медикаменти загальною вартістю понад 800 тисяч гривень.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також