Украина и Татарстан договариваются об увеличении поставок нефти

04.11.2004, 11:00

Делегация НАК "Нафтогаз Украины" отбыла в Республику Татарстан для проведения переговоров по вопросу увеличения поставок нефти на Кременчуцкий НПЗ. (укр.)

Голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Юрій Бойко та в. о. голови правління АТ "Укртатнафта" Сергій Глушко 3 листопада відбули до м. Казань (Республіка Татарстан) з метою проведення переговорів щодо збільшення поставок татарстанської нафти на Кременчуцький нафтопереробний завод.

У ході візиту делегація НАК "Нафтогаз України" зустрінеться з членами Уряду Республіки Татарстан, керівництвом АТ "Татнефть", представниками інших татарстанських нафтовидобувних компаній. Очікується, що членів української делегації прийме Президент Республіки Татарстан Мінтимер Шаймієв.

Сторони обговорять перспективи співпраці між Україною та Республікою Татарстан щодо розвитку та модернізації Кременчуцького нафтопереробного заводу. Особливу увагу в ході переговорів буде приділено питанню збільшення поставок на НПЗ сировини, що видобувається татарстанськими нафтовидобувними компаніями. Збільшення поставок татарстанської нафти сприятиме насиченню українського ринку та зниженню цін на нафтопродукти.
По материалам пресс-центра НАК "Нафтогаз Украины".

Читайте також