Американские военные ознакомили украинских коллег с организацией воздушных перевозок

19.02.2004, 11:27

В городе Винница, в соответствии с программой украино-американских военных контактов на 2004 год, с рабочим визитом находилась американская военная делегация. (укр.)

Основна мета візиту офіцерів Збройних Сил США - ознайомлення українських військових з організаційною структурою підрозділів повітряних, наземних і морських перевезень Збройних Сил США, їх завданнями та функціями.

Під час брифінгів американські офіцери ознайомили представників відділів та служб Головного командування Військово-Повітряних Сил ЗС України, командирів військових частин та офіцерів льотно-підйомного складу з питаннями планування повітряних перевезень, а також засобами та силами, що залучаються для цього. Американські військові також обмінялися досвідом щодо повітряних перевезень для забезпечення швидкої передислокації військ і майна у будь-який регіон світу, із стаціонарними та пересувними засобами управління військами на театрах воєнних дій та поза його межами, технічним обслуговуванням та ремонтом парку транспортних літаків, допоміжною інфраструктурою забезпечення проміжного рівня, підготовкою фахівців повітряних перевезень та програмою кваліфікаційної підготовки тощо.

Візит американських військових тривав до 18 лютого.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також