Состоялся форум представителей деловых кругов Украины и Таиланда

11.03.2004, 11:39

Президент Украины Леонид Кучма, находясь с официальным визитом в Королевстве Таиланд, принял участие в форуме представителей деловых кругов Украины и Таиланда. (укр.)

Виступаючи перед присутніми, глава української держави, зокрема, зазначив: "Розцінюю нашу сьогоднішню зустріч як вияв щирого інтересу до України, як підтвердження наміру поглиблювати взаємовигідне співробітництво між нашими країнами".

Водночас Леонід Кучма зазначив, що Таїланд поки що відсутній у переліку закордонних інвесторів в українську державу. "Хоча Україна могла б стати для таїландських інвесторів привабливим партнером у багатьох сферах", - підкреслив Президент України.

Глава української держави назвав насамперед як традиційні виробництва, так і нові сектори економіки, що розвиваються високими темпами, зокрема - сферу послуг.

Леонід Кучма висловив сподівання, що нинішня зустріч стане поштовхом для започаткування плідної та взаємовигідної інвестиційної співпраці між Україною й Таїландом.

Під час форуму за участю Президента України було підписано два документи:
- Угоду про співробітництво між Комітетом з питань бізнесу, промисловості та банківської справи Таїланду та Українським союзом промисловців і підприємців;
- Угоду про співробітництво між Тайськими міжнародними авіалініями та авіакомпанією "АероСвіт".
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також