Украина, Польша и США обсуждают перспективы сотрудничества в Ираке

17.03.2004, 11:03

Сегодня, 17 марта, Украина, Польша и США обсудят современное состояние и перспективы трехстороннего сотрудничества в рамках стабилизационных и восстановительных процессов в Ираке, а также ряд вопросов в сфере энергетической безопасности. (укр.)

17 березня у Варшаві відбудеться черговий раунд тристоронніх україно-польсько-американських консультацій за участю Заступника міністра закордонних справ України Олега Шамшура, Другого заступника державного секретаря США Стівена Пайфера та Першого заступника міністра закордонних справ Польщі Адама Ротфельда.

У ході засідання серед іншого планується обговорити сучасний стан та перспективи співробітництва трьох країн у рамках стабілізаційних та відбудовчих процесів в Іраку, а також ряд питань зі сфери енергетичної безпеки. Відбудеться також обмін думками щодо подальшої взаємодії України, Польщі та США в міжнародних організаціях. Окрему увагу планується приділити комплексу питань, пов'язаних з реалізацією курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також