Украина и ЮНИДО подписали программу сотрудничества

20.03.2004, 13:30

В штаб-квартире Организации ООН по промышленному развитию (ЮНИДО) в Вене состоялось подписание Рамочной программы сотрудничества между Украиной и этой Организацией. (укр.)

З українського боку Програму було підписано постійним представником України при міжнародних організаціях у Відні, Послом України у Відні Володимиром Огризком, від імені ЮНІДО - її генеральним директором Карлосом Магаріньосом.

Зазначена програма, що розрахована на період до 2007 року, визначає ключові напрямки подальшого співробітництва, серед яких екологічна безпека, енергозбереження, технологічний розвиток і підтримка інвестицій в економіку України, розвиток приватного сектору і регіональний промисловий розвиток.

Після церемонії підписання відбулася бесіда постійного представника України при міжнародних організаціях у Відні, Посла В. Огризка з гендиректором Організації К. Магаріньосом. Співрозмовники обговорили перспективні напрямки співпраці. Було досягнуто домовленості щодо розробки ряду нових дво- та багатосторонніх проектів, які нададуть існуючому співробітництву системного та перспективного характеру.

Генеральний директор привітав з обранням нашої держави до Ради з промислового розвитку ЮНІДО і зазначив, що "випереджувальний ріст української економіки є взірцем для більшості країн, які проходять через складний етап перебудови своєї економічної системи."
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також