Создана юридическая консультация Министерства обороны Украины

15.06.2004, 11:09

В военном ведомстве создано новое государственное предприятие "Юридическая консультация Министерства обороны Украины". (укр.)

У відповідності до повноважень, наданих Декретом Кабінету Міністрів України "Про управління майном, що є у загальнодержавній власності", згідно з Господарським кодексом та з метою поліпшення соціального захисту військовослужбовців та членів їхніх сімей, удосконалення правової роботи на державних підприємствах, що належать до сфери управління військового відомства створено державне підприємство "Юридична консультація Міністерства оборони України" (ЮК МОУ).

Основними напрямками діяльності підприємства є організація та здійснення правової допомоги, правовий захист інтересів юридичних та фізичних осіб, збирання відомостей про факти, які можуть використані як докази в цивільних та господарських та інших справах, надання усних та письмових висновків і довідок щодо законодавства, здійснення видавничої діяльності, організація агентств друку та перекладів, поліграфічна діяльність та розповсюдження видань, рекламні послуги, надання матеріальної, психологічної допомоги дітям, сприяння охороні і збереженню культурної спадщини, історико-культурного середовища, пам'яток культури історії, місць поховань тощо.

Передбачається, що головний офіс ЮК МОУ буде знаходитися в Києві за адресою Лабораторний провулок, буд. 1. Крім цього, філіали підприємства планують відкриті в усіх обласних центрах України, а також у Сімферополі.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також

Читайте также