Специалисты НАТО прочитают курс лекций украинским военным

24.06.2004, 10:33

Курс лекций, тематика которых связана с вопросами организации оборонного планирования, прочитают украинским военным специалисты Мобильной учебной группы школы НАТО и эксперты разных командований Североатлантического Альянса. (укр.)

21-25 червня у Національній академії оборони України для військовослужбовців Збройних Сил України триватиме курс з питань оборонного планування, який організовано за сприяння школи НАТО (місто Обермергау, ФРН).

В ході проведення курсу фахівці Мобільної навчальної групи школи НАТО та експерти різних командувань Північноатлантичного Альянсу проведуть для українських військових курс лекцій, тематика яких пов'язана з питаннями організації оборонного планування.

Курс з питань оборонного планування проводиться в Україні вперше і є частиною "виїзної" програми школи НАТО. Даний курс, який включено до Цільового плану Україна-НАТО на 2004 рік, було започатковано керівництвом Об'єднаного командування НАТО з питань трансформації.

В рамках проведення курсу, в Україні з візитом перебуватиме командувач об'єднаними Військово-Морськими Силами НАТО в Південній Європі віце-адмірал Сенфеліче Ді Монтефорте.

25 червня, віце-адмірал Сенфеліче Ді Монтефорте в приміщенні Офісу зв'язку НАТО в Україні проведе робочу зустріч з представниками департаментів та управлінь центрального апарату Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, Міністерства зовнішніх справ України та Ради національної безпеки і оборони України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також

Читайте также