"Укртранснафта" подписала более десяти соглашений по транспортировке нефти нефтепроводом "Одесса-Броды"

17.06.2004, 12:06

ОАО "Укртранснафта" поручено отработать все заключенные контракты и соглашения по транспортировке нефти нефтепроводом "Одесса-Броды". (укр.)

Урядова комісія з питань ефективного використання системи магістральних нафтопроводів 15 червня 2004 року на засіданні під головуванням міністра палива та енергетики України Сергія Тулуба заслухала інформацію з виконання постанови Кабінету Міністрів України від 4 лютого 2004 року N114 "Про заходи щодо підвищення ефективності використання системи магістральних нафтопроводів".

Відповідальні особи від Міністерства та ВАТ "Укртранснафта" доповіли про стан виконання постанови у частині функціонування та використання нафтопроводу "Одеса-Броди", а також численних доручень Президента України та прем'єр-міністра.

Зазначено, що на сьогодні компанією "Укртранснафта" напрацьовано понад десять контрактів та угод на транспортування нафти трубопроводом.

Під час наради наголошувалось на необхідності та об'єктивної можливості початку роботи нафтогону.

Комісія доручила ВАТ "Укртранснафта" у стислий термін опрацювати всі укладені компанією контракти та угоди, надати розрахунки щодо їхньої економічної ефективності, з позиції державних інтересів, для ухвалення остаточного рішення.
По материалам пресс-службы Министерства топлива и энергетики Украины.

Читайте також