Визит норвежской военной делегации в Украину

03.06.2004, 11:05

Представители Сухопутных войск Вооруженных Сил Украины и Сухопутных войск Королевства Норвегия впервые обменяются опытом участия в миротворческих операциях и обсудят перспективы сотрудничества в этой области. (укр.)

1-4 червня у Києві працюватиме делегація Збройних Сил Королівства Норвегія на чолі з начальником штабу Сухопутних військ Королівства Норвегії бригадним генералом Йенсенем Торлейфом Торсенем. Візит відбувається у рамках реалізації Плану двостороннього співробітництва між військовими відомствами України та Королівства Норвегії на 2004 року.

У ході візиту представники норвезької військової делегації проведуть переговори з представниками Головного командування Сухопутних військ Збройних Сил України. Головна мета зустрічі українських та норвезьких колег - обговорення перспективних напрямків двостороннього співробітництва у галузі миротворчої діяльності.

Крім того, українські військові ознайомлять норвезьких колег з системою підготовки офіцерів, штабів та підрозділів тактичної ланки, системою підготовки миротворчих підрозділів до дій у багатонаціональних формуваннях тощо.

Керівник української військової делегації - начальник управління Головного командування Сухопутних військ ЗС України генерал-майор Валерій Новосьолов.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також

Читайте также