Украинские миротворцы в Ираке признаны лучшими по изъятию оружия

05.07.2004, 17:17

Украинские миротворцы в Ираке признаны лучшим контингентом в составе многонациональной дивизии "Центр-Юг" по изъятию оружия и его передаче иракским правоохранительным органам. (укр.)

На адресу командування 6-ї окремої механізованої бригади (омбр) Збройних Сил України, яка виконує завдання з підтримання миру та стабільності в Республіці Ірак, від командування багатонаціональної дивізії (БНД) "Центр-Південь" надійшов лист-подяка.

У ньому, зокрема, повідомлено про результати діяльності спеціальної комісії вищого штабу та висновки, згідно з якими результати виконання завдань українськими військовими щодо вилучення, збереження та видачі іракським силовим структурам зброї визнані найкращими серед усіх національних контингентів БНД "Центр-Південь".

За зразкове виконання своїх службових обов'язків група фахівців служби ракетно-артилерійського озброєння українського з'єднання на чолі із підполковником Володимиром Петричком отримала від командира 6-ї омбр генерал-майора Сергія Островського заохочення.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також