Украину посетит правительственная делегация Экваториальной Гвинеи

01.09.2004, 11:36

1-3 сентября Украину с визитом посетит правительственная делегация Республики Экваториальная Гвинея во главе с министром иностранных дел, международного сотрудничества и франкофонии Пастором Биле. (укр.)

У ході візиту передбачаються зустрічі та переговори гвінейської делегації з Президентом України, керівництвом Верховної Ради та Кабінету Міністрів України, міністром закордонних справ, керівниками інших державних установ, під час яких вивчатимуться перспективи двостороннього співробітництва у політичній, торговельно-економічній та культурно-освітній сферах.

Цей візит стане першим в історії українсько-гвінейських відносин двостороннім заходом високого рівня. Мета візиту - активізація політичного та торговельно-економічного співробітництва між Україною та Екваторіальною Гвінеєю, а також зміцнення позицій нашої держави у західно-африканському регіоні.

У ході візиту планується підписання Протоколу про політичні консультації між Міністерством закордонних справ України та Міністерством закордонних справ, міжнародного співробітництва та франкофонії Екваторіальної Гвінеї.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також

Читайте также