Визит министра иностранных дел Украины в США

21.09.2004, 10:53

20 сентября министр иностранных дел Украины Константин Грищенко отбыл с рабочим визитом в Нью-Йорк. (укр.)

20 вересня ц. р. міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко відбув з робочим візитом до Нью-Йорка з метою участі на чолі офіційної делегації України у загальнополітичній дискусії, що проходитиме в рамках 59-ї сесії Генеральної Асамблеї Організації Об'єднаних Націй.

Програма перебування глави української делегації у Нью-Йорку передбачає, зокрема, виступ на Генеральній Асамблеї ООН, проведення близько трьох десятків двосторонніх і багатосторонніх зустрічей з колегами із зарубіжних країн, в ході яких обговорюватимуться актуальні питання двосторонніх відносин і міжнародної політики.

Планується також участь К. Грищенка у круглому столі на тему "Переосмислюючи Європу: можливості за межами розширеного ЄС", в рамках якого відбудеться обмін думками щодо процесів інтеграції на Європейському континенті. Окрім цього, очікуються зустрічі глави зовнішньополітичного відомства України з активом української громади та керівництвом американських єврейських організацій, а також його участь у церемонії підписання Меморандуму про співробітництво між Генеральним консульством України в Нью-Йорку та Центром захисту прав моряків.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також

Читайте также