Украина и Россия решают вопросы недвижимого имущества бывшего СССР за рубежом

23.09.2004, 11:45

22 сентября в Киеве состоялась очередная встреча государственных делегаций Украины и Российской Федерации по вопросам недвижимого имущества бывшего СССР за рубежом. (укр.)

Українську делегацію очолював перший заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олександр Моцик, а російську - генеральний директор МЗС РФ Доку Завгаев.

За результатами зустрічі делегації погодили декілька додаткових об'єктів нерухомого майна колишнього СРСР за кордоном, які передаватимуться Україні для задоволення потреб її дипломатичних та консульських установ.

Сторони домовились продовжити роботу щодо формування переліку об'єктів, які передаватимуться Україні, під час наступної зустрічі державних делегацій, що має відбутися в Москві.

У рамках окремих експертних консультацій було доопрацьовано проект Протоколу про внесення змін і доповнень до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом РФ про умови розміщення і обслуговування дипломатичних представництв України в Російській Федерації та Російської Федерації в Україні від 19 листопада 1998 року.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також

Читайте также