"Нафтогаз Украины" газифицирует села в Черкасской области

30.09.2004, 14:19

29 сентября при участии Президента Украины Леонида Кучмы и председателя правления НАК "Нафтогаз Украины" Юрия Бойко состоялась торжественная церемония по случаю завершения газификации сел Будище, Моринцы и Шевченковое Звенигородского района Черкасской области. (укр.)

З метою газифікації зазначених сіл було введено в експлуатацію газопровід-відвід, газорозподільну станцію в селі Будище та підвідні газопроводи до сіл Моринці та Шевченкове.

Рішення про завершення газифікації зазначених сіл було прийнято компанією на виконання доручення Президента України. До сьогоднішнього дня мешканці сіл використовували для власних потреб скраплений газ.

До складу будівництва увійшли газопроводи загальною довжиною 15 км, газорозподільна станція (ГРС), будинок операторів. Вартість будівництва газопроводів та інфраструктури перевищує 10 млн. гривень Фінансування будівництва здійснено власними коштами компанії.

Звершення будівництва на Черкащині забезпечить природним газом історичні Шевченківські місця. Введення об'єкта в експлуатацію дозволить газифікувати оселі, в яких проживають понад 6 тис. жителів регіону, та суттєво поліпшить соціально-побутові умови життя населення.
По материалам пресс-центра НАК "Нафтогаз Украины".

Читайте також