Украинская военная делегация находится с визитом в Беларуси

22.10.2005, 13:38

Широкий спектр вопросов двустороннего военного сотрудничества будет обсуждаться в ходе визита в Республику Беларусь начальника Генерального штаба - Главнокомандующего Вооруженными Силами Украины генерал-полковника Сергея Кириченко. (укр.)

21 жовтня до Республіки Білорусь відбула українська військова делегація на чолі з начальником Генерального штабу - Головнокомандувачем Збройних Сил України генерал-полковником Сергієм Кириченком.

Як передбачається програмою, в перший день візиту відбудеться зустріч "віч-на-віч" генерал-полковника Сергія Кириченка з начальником Генерального штабу - першим заступником Міністра оборони Республіки Білорусь генерал-лейтенантом Сергієм Гурульовим, а також переговори у складі делегацій двох країн.

В ході переговорів сторони планують обговорити широкий спектр питань двостороннього військового співробітництва. Зокрема, стан та перспективи їх розвитку, хід реформування та переходу на контрактну службу Збройних Сил України та Республіки Білорусь. Крім того, обговорюватимуться питання розвитку та започаткування побратимських відносин між підрозділами збройних сил двох сусідніх країн.

Цього ж дня генерал-полковник Сергій Кириченко проведе низку робочих зустрічей у Державному військово-промисловому комітеті Республіки Білорусь.

22 жовтня у Мінську заплановано зустріч начальника Генерального штабу - Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Сергія Кириченка з Міністром оборони Республіки Білорусь генерал-полковником Леонідом Мальцевим.

Перебуваючи у Білорусі, представники української військової делегації також відвідають Військову академію Республіки Білорусь, Північно-західне оперативно-тактичне командування ВПС та військ ППО Білорусі, а також 61-у винищувальну авіаційну базу у Барановичах та 558-й авіаційно-ремонтний завод.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також