Военные дипломаты Финляндии и Швеции посетят военные части ВС Украины

28.10.2005, 11:52

Военные дипломаты Финляндии и Швеции работают в частях и соединениях 8-го армейского корпуса Сухопутных войск Вооруженных Сил Украины, которые входят в состав Объединенных сил быстрого реагирования. (укр.)

26-28 жовтня у частинах і з'єднаннях 8-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України працюють військові дипломати Фінляндської Республіки та Королівства Швеція.

Аташе з питань оборони при Посольстві Фінляндської Республіки в Україні підполковник Мартті Й. Карі, заступник аташе з питань оборони Фінляндії майор Юссі Анттіла та аташе з питань оборони при Посольстві Королівства Швеція підполковник Тапан Маттус відвідують 95-у окрему аеромобільну бригаду, що дислокується у м. Житомир та 72-у окрему механізовану бригаду у місті Біла Церква.

Під час відвідування цих військових частин, що входять до складу Об'єднаних сил швидкого реагування, іноземні військові дипломати ознайомляться зі структурою і завданнями з'єднань, їх озброєнням і військовою технікою, ходом реформування і розвитку українського війська в цілому.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також