Министр иностранных дел Украины отбыл с рабочим визитом в Польшу

18.02.2005, 11:35

Министр иностранных дел Украины Борис Тарасюк отбыл с однодневным рабочим визитом в Варшаву по приглашению главы внешнеполитического ведомства Республики Польша Адама Ротфельда. (укр.)

18 лютого ц. р. міністр закордонних справ України Борис Тарасюк здійснить свій перший закордонний візит. На запрошення міністра закордонних справ Республіки Польща Адама Ротфельда глава зовнішньополітичного відомства України відвідає Варшаву з одноденним робочим візитом.

Візит міністра закордонних справ України до Польщі покликаний поглибити стратегічний характер двосторонніх відносин, що мають важливе значення для двох сусідніх країн в сучасній системі міжнародних відносин.

Програмою візиту передбачені широкомасштабні переговори Б. Тарасюка з А. Ротфельдом, а також зустрічі з керівництвом РП.

В рамках візиту планується обговорити сучасний стан та перспективи двостороннього співробітництва, зокрема, розвиток політичного діалогу та торговельно-економічної співпраці між двома країнами, питання їхньої взаємодії в процесах європейської та євроатлантичної інтеграції. Міністри також підіб'ють підсумки Року Польщі в Україні та обміняються думками щодо програми заходів Року України в Польщі.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також